Algemene informatie over de Maisons

De receptie is dagelijks geopend van 08:00 – 18:00 deze kunt u vinden in de Serre op de begane grond. 

 

Buiten receptie uren kunt u ons te allen tijde bereiken via het volgende telefoonnummer +31 43 8 52 43 53.

 

CHECK-IN

Bij aankomst wordt u verwelkomd door onze receptionisten. Houdt u er rekening mee dat het hotel uit twee aangrenzende gebouwen bestaat; wanneer u incheckt dient u de linker zij-ingang Maison Hustinx te gebruiken. In het Hustinx-gebouw neemt u de trap aan uw linkerhand naar -1.

 

De kamers zijn dagelijks klaar om 15:00 uur, echter bent u van harte welkom om uw bagage al eerder af te geven.

 

Houdt u er rekening mee dat vanwege COVID-19 richtlijnen de procedures binnen ons hotel afwijken; het in- en uitchecken zal contactloos gebeuren. We zullen u niet persoonlijk naar uw kamer kunnen begeleiden. 

 

LATE CHECK-IN
De late check-in procedure geldt voor gasten die na 18:00 uur aankomen. Indien u laat arriveert vragen wij u ons hierover te informeren, zodat wij u een e-mail kunnen zenden met de late check-in procedure. In de Serre van Maison Hustinx vindt u een envelop met uw naam inclusief de kamersleutel & parkeerinformatie.

 

CHECK-OUT 

Uw kamer is op de dag van vertrek tot 11:00 uur beschikbaar. Een late check-out tot 13:00 uur is mogelijk op verzoek voor een toeslag van 20,-. Indien u een vroege check-out wenst voor 08:00 uur – informeer ons personeel dan hierover. Zij zullen u bij het uitchecken assisteren.

 

PARKEREN

Wij bieden privé parkeerplaatsen aan onze gasten voor 22.50 per nacht op ongeveer 5 minuten lopen van het hotel. Dit is tevens ook de meest betaalbare optie in het stadscentrum. Voor uw gemak, voordat u uw auto parkeert, dient u eerst in te checken en uw bagage af te geven bij het hotel (Vrijthof 20).

 

ONTBIJT

Het ontbijt wordt dagelijks vers bereid en tussen 08:00 - 10:30 uur in de Serre geserveerd voor 17.50 per persoon. Om ervoor te zorgen dat in de ochtend alles soepel verloopt, vragen wij u bij het inchecken hoe laat u ongeveer wilt ontbijten. Mocht u speciale dieetwensen of allergieën hebben, geeft u dit dan alstublieft aan bij ons personeel.

 

ROOMSERVICE 

Er is altijd wel een reden om iets te vieren. Daarom bieden wij een selectie van verschillende wijnen & champagne aan. Wij nodigen u uit om onze seizoensgebonden wijnselectie te ontdekken, zoals gepresenteerd op de wijnkaart en geselecteerd door onze in-house sommelier, Reinier Hoon.

 

OPLADERS 

Diverse opladers kunnen op aanvraag bij de receptie geleend worden. De borg bedraagt 50,–.

 

EXTRA BED OF BABYBED

De meeste kamers hebben de mogelijkheid om een extra bed of kinderbedje op te zetten dit tegen een toeslag van:

Volwassene           50,-

Kinderen <  12       25,-

 

De babybedjes zijn gratis. 

 

ROKEN 

We vragen onze gasten vriendelijk om ons te helpen een gezonde en aangename omgeving binnen het hotel te handhaven door ons niet-rokenbeleid te respecteren.

 

TAXI SERVICE 

Vraagt u aan onze staff om een taxi voor u te boeken. Het duurt ca. 15 min voordat de taxi daarna arriveert. Om wachttijden te voorkomen kunt u eventueel een dag eerder al uw taxi bij onze receptie reserveren.

 

FIETSVERHUUR

Het hotel biedt de mogelijkheid om Veloretti fietsen te huren. De prijs bedraagt 15,- per 24 uur. Mocht u hier gebruik van willen maken, geeft u dit dan aan bij onze staff.

 

STOMERIJ EN WASGOED

Vraag onze staff naar de mogelijkheden om uw kleding naar de stomerij te brengen. Let op het duurt ca. 24 uur voordat de kleding retour komt. Wassen of strijken is ook mogelijk in het hotel. Dit kan bij aanvraag binnen een korte periode voor u worden gedaan. Extra kosten van beide services hangen af van de behandeling en het aantal stuks. Onze staff zal u over de exacte kosten informeren.

 

HUISDIEREN 

Helaas zijn wij niet in staat huisdieren te ontvangen voor overnachtingen vanwege hygiëne- en veiligheidsredenen. Wij danken u voor uw begrip.

 

BETALINGSINFORMATIE 

Alle type Maestro, creditcards en contant geld worden bij ons geaccepteerd.