Veiligheid in de wereld van vandaag

Beste Gast,
 
In reactie op de recente lockdown hebben we nauwlettend gekeken naar wat de nieuwe maatregelen betekenen voor ons hotel en uw aankomende verblijf. Vanuit wat momenteel bekend is hebben wij de volgende hoofdpunten genoteerd voor uw bezoek aan Maastricht.
 
Ons hotel zal geopend blijven en uw accomodaties blijven beschikbaar.
 
De spa is een private voorziening en enkel toegankelijk voor gasten, u kunt een privé tijdslot boeken voor uw huishouden.
 
Behandelingen zijn niet langer beschikbaar vanwege het verbod op contactberoepen. Mocht u een behandeling geboekt hebben dan zullen de kosten worden geretourneerd.
 
Indien u een Beluga diner geboekt heeft zal dit beschikbaar blijven, echter moet het 3-gangen diner in de kamer worden genuttigd. 
 
Voor ontbijt en lunch bieden we een lijst van aanbevolen bezorg opties, zorgvuldig door ons samengesteld.
 
We begrijpen dat de huidige situatie als een donkere wolk boven uw verblijf hangt, desalniettemin geloven we in een fijn en verantwoord december bezoek na een zwaar 2020. 
 
Tijdens de feestdagen kunt u de stad en haar omstreken verkennen tijdens een wandeling of fietstocht (fietsen bij het hotel beschikbaar) en kunt u genieten van een heerlijk wellness verblijf of een klassieke kerstfilm op onze Apple tv’s.
 
Wij verzoeken aanpassingen aan reserveringen door te geven per mail. Houdt u er rekening mee dat reserveringen gemaakt via kanalen zoals booking.com en Expedia enkel kunnen worden gewijzigd middels hun respectievelijke systemen.
 
We kijken er naar uit u te mogen verwelkomen in Maastricht en met hartelijke groet,
 

Duncan Merckx

Operations Manager