Algemene InformatieDe receptie is dagelijks geopend van 08:00 – 18:00, deze kunt u in Maison Hustinx op het souterrain -1 vinden. Buiten receptie uren kunt u ons te allen tijde bereiken via het volgende telefoonnummer +31 43 8 52 43 53.


CHECK-IN


Bij aankomst wordt u verwelkomd door onze receptionisten. Houdt u er rekening mee dat het hotel uit twee aangrenzende gebouwen bestaat; wanneer u incheckt dient u de linker zij-ingang Maison Hustinx te gebruiken. In het Hustinx-gebouw neemt u de trap aan uw linkerhand naar -1.

De kamers zijn dagelijks klaar om 15:00 uur, echter bent u van harte welkom om uw bagage al eerder af te geven.


LATE CHECK-IN


De late check-in procedure geldt voor gasten die na 18:00 uur aankomen. Indien u laat arriveert vragen wij u ons hierover te informeren, zodat wij u een e-mail kunnen zenden met de late check-in procedure. Bij de receptie in Maison Hustinx (-1) vindt u een envelop met alle benodigde informatie voor uw overnachting.


CHECK-OUT


Uw kamer is op de dag van vertrek tot 11:00 uur beschikbaar. Een late check-out tot 13:00 uur is mogelijk op verzoek voor een toeslag van € 30,-. Indien u een vroege check-out wenst voor 08:00 uur – informeer ons personeel dan hierover. Zij zullen u bij het uitchecken assisteren.


PARKEREN


Wij bieden privé parkeerplaatsen aan onze gasten voor € 25,- per nacht op ongeveer 5 minuten lopen van het hotel. Dit is tevens ook de meest betaalbare optie in het stadscentrum. Voor uw gemak, voordat u uw auto parkeert, dient u eerst in te checken en uw bagage af te geven bij het hotel (Vrijthof 20).


ONTBIJT


Het ontbijt wordt dagelijks vers bereid en tussen 08:00 - 11:00 uur in de Serre geserveerd voor € 22.50 per persoon. Wij bereiden alles vers voor u klaar, om deze reden horen we graag van u hoe laat u wenst te ontbijten. Mocht u speciale dieetwensen of allergieën hebben, geeft u dit dan alstublieft aan bij ons personeel.


SANCTVM SPA


Voor € 25,- per persoon kunt u gedurende uw verblijf dagelijks een tijdslot van 2 uur boeken - ongeacht het aantal nachten. Om u een rustige en exclusieve ervaring te bieden, is onze spa beperkt tot 6 gasten tegelijk. Al onze behandelingen & massages worden afzonderlijk van elkaar gegeven. Kinderen onder de 14 jaar zijn niet toegestaan in de spa. Reserveer ruim voor uw aankomst een tijdslot via de website!


OPLADERS


Diverse opladers kunnen op aanvraag bij de receptie geleend worden. De borg bedraagt € 50,–.


EXTRA BED OF BABYBED


De meeste kamers hebben de mogelijkheid om een extra bed of kinderbedje op te zetten dit tegen een toeslag van:

Volwassene: € 50,-
Kinderen jonger dan  12: € 25,-
De babybedjes zijn gratis.


ROKEN


We vragen onze gasten vriendelijk om ons te helpen een gezonde en aangename omgeving binnen het hotel te handhaven door ons niet-rokenbeleid te respecteren.


TAXI SERVICE


Vraagt u aan onze staff om een taxi voor u te boeken. Het duurt ca. 15 min voordat de taxi daarna arriveert. Om wachttijden te voorkomen kunt u eventueel een dag eerder al uw taxi bij onze receptie reserveren.


FIETSVERHUUR


Het hotel biedt de mogelijkheid om Veloretti fietsen te huren. De prijs bedraagt € 15,- per 24 uur. Wij adviseren tijdig een fiets te reserveren!


STOMERIJ EN WASGOED


Vraag onze staff naar de mogelijkheden om uw kleding naar de stomerij te brengen (let op: het duurt ca. 48u voordat de kleding retour komt). Wassen of strijken is ook mogelijk in het hotel. Dit kan bij aanvraag binnen 24u voor u worden gedaan. Extra kosten van beide services hangen af van de behandeling en het aantal stuks. Onze staff zal u over de exacte kosten informeren.


HUISDIEREN


Helaas zijn wij niet in staat huisdieren te ontvangen voor overnachtingen vanwege hygiëne- en veiligheidsredenen. Wij danken u voor uw begrip.


BETALINGSINFORMATIE


Alle type Maestro, creditcards en contant geld worden bij ons geaccepteerd.